Krämig risoni med pesto och burrata

RÖSTA PÅ RECEPTET (67)

(67)

Vad tycker du?

20min 12 ingredienser

Den här krämiga risonin är som en snabbversion av en riktigt god risotto! Pesto och citron ger en god fräschör medan burrata som toppar rätten gör den extra krämig.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

2
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 st
vitlöksklyftor
2,5 dl
3 dl
vatten
1/2 st
kycklingbuljongtärning
1/2 frp
1 st
citron
Salt
Nymalen svartpeppar
1 frp
2 msk
rostade pinjenötter

Gör så här

Tips!

Kycklingbuljongtärningen kan även bytas ut mot en grönsaksbuljongtärning om du önskar en helt vegetarisk rätt.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (67)

(67)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Micke U

Mycket bra och enkelt, jag höll igen med Pesto och adderade lite spenat samt kyckling – blev riktigt bra!

karina

Ser ut som en elegant smakande rätt! Kommer genast släcka hungern med detta recept!

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar