Kalvfärsbiffar med parmesan, vitlök och persilja

RÖSTA PÅ RECEPTET (218)

(218)

RÖSTA PÅ RECEPTET (218)

(218)

Vad tycker du?

40min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Kalvfärsbiffar med sälta från parmesan är goda tillsammans med pasta.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
kalvfärs finmald
1
ägg
1 dl
vatten
1/2
gul lök finhackad
1 stor
vitlöksklyfta riven eller pressad
1 kruka
bladpersilja hackad
salt
peppar
Till servering
Casa Di Luca Pappardelle
sallad

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (218)

(218)
Tack!

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco