Kalvfärsbiffar med parmesan, vitlök och persilja

RÖSTA PÅ RECEPTET (255)

(255)

Vad tycker du?

40min 11 ingredienser

Kalvfärsbiffar med sälta från parmesan är goda tillsammans med pasta.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
kalvfärs finmald
1
ägg
1 dl
vatten
1/2
gul lök finhackad
1 stor
vitlöksklyfta riven eller pressad
1 kruka
bladpersilja hackad
salt
peppar
Till servering
Casa Di Luca Pappardelle
sallad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (255)

(255)

Vad tyckte du om receptet?

3 kommentarer

Jon Erlingsson

Härliga biffar! Jag spetsar ibland med ett extra ägg om jag har 800 gram kalvfärs. (3 ägg i stället för 2)

Gunnar

Jättegott, men vid nästa tillagning kanske jag tar i lite rivet citronskal i biffarna eller på på pastan och kompletterar med en tomatsås.