Kalvfärsbiffar med parmesan, vitlök och persilja
Vad tycker du?
Kalvfärsbiffar med sälta från parmesan är goda tillsammans med pasta.
Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.
Kalvfärsbiffar med sälta från parmesan är goda tillsammans med pasta.
Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (257)
(257)Vad tyckte du om receptet?
4 kommentarer
Helene
Om man inte vill göra en tomatsås till biffarna, så kan man vispa ur pannan efter man stekt biffarna. Häll i lite Bong kalvbuljong och sila sedan sky o häll över biffarna🌟
Jon Erlingsson
Härliga biffar! Jag spetsar ibland med ett extra ägg om jag har 800 gram kalvfärs. (3 ägg i stället för 2)
Gunnar
Jättegott, men vid nästa tillagning kanske jag tar i lite rivet citronskal i biffarna eller på på pastan och kompletterar med en tomatsås.
Anita
Bra kombi med vitlök o persilja!