Sallad med bresaola och gorgonzolakräm

RÖSTA PÅ RECEPTET (30)

(30)

Vad tycker du?

30min 4 ingredienser

Sallad med italiensk bresaola, marinerade kronärtskockor, oliver och gröna blad. Toppas med en krämig dressing på gorgonzola och mascarpone.

Receptet är framtaget i samarbete med Svenska Juniorkocklandslaget.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 fpk
150 g Zeta Gorgonzola Dolce D.O.P
Italiensk sallad
100 g
rucola
6-8
små tomater gärna olika sorter och färger
1 msk
Zeta Extra jungfruolivolja Novello eller Zeta Casa Di Luca Olivolja Intenso Extra Vergine
1 krm
salt
svartpeppar nymalen

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (30)

(30)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer