Helstekt Sea Bream med gremolata

RÖSTA PÅ RECEPTET (196)

(196)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 4 ingredienser

Helstekt Sea Bream är en ljuvlig fiskrätt smaksatt med väldoftande gremolata.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 hela
Sea Bream (400g) fjällade och urtagna
salt
svartpeppar
Gremolata
2
vitlöksklyftor
1
citron finrivet skal
3 msk
bladpersilja finhackad

Gör så här

Tips!

Rätten kan förberedas 1–2 timmar före servering genom att steka fiskarna 2 minuter på varje sida och sedan värma upp dem i en ugnsfast form i ugnen på 100 grader ca 15 minuter.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (196)

(196)

Vad tycker du?

3 kommentarer

Lämna ett svar till Sofie Avbryt svar

Sofie

Så välsmakande! Kommer definitivt laga rätten igen. Tog ordentligt med svartpeppar och gremolata. Olivoljan fick bra smak av fisken, saltet och svartpepparn.

Anna Mellberg

Hej Sofie! Det låter som om du fick till smakerna, verkligen roligt att höra! Hoppas att det blir en stående favorit hemma hos er. Önskar dig en fin vecka, hälsningar Anna på Zeta

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...