Helstekt Sea Bream med gremolata

RÖSTA PÅ RECEPTET (100)

(100)
30min

Helstekt Sea Bream är en ljuvlig fiskrätt smaksatt med väldoftande gremolata.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 hela
Sea Bream (400g) fjällade och urtagna
salt
svartpeppar
Gremolata
2
vitlöksklyftor
1
citron finrivet skal
3 msk
bladpersilja finhackad

Gör så här

Tips!

Rätten kan förberedas 1–2 timmar före servering genom att steka fiskarna 2 minuter på varje sida och sedan värma upp dem i en ugnsfast form i ugnen på 100 grader ca 15 minuter.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Starta året grönt!

Pappardini med kyckling

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Välj klokt, välj animal welfare.

Vi på Zeta tror att de allra flesta vill göra hållbara val bara förutsättningarna finns. Därför har vi stuvat om i våra leverantörsled så att råvaran till Zeta Fuet samt Zeta Jamon Serrano (ambient) enbart kommer från gårdar med djurvälfärdsprogram. Det innebär att gårdarna följer EUs lagstiftning, men att kraven är ännu tuffare och följs upp kontinuerligt.

Läs mer om animal welfare-programmet här

Frittata på grönkål och spaghetti

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.