Helstekt Sea Bream med gremolata

RÖSTA PÅ RECEPTET (175)

(175)

RÖSTA PÅ RECEPTET (175)

(175)

Vad tycker du?

30min

Helstekt Sea Bream är en ljuvlig fiskrätt smaksatt med väldoftande gremolata.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 hela
Sea Bream (400g) fjällade och urtagna
salt
svartpeppar
Gremolata
2
vitlöksklyftor
1
citron finrivet skal
3 msk
bladpersilja finhackad

Gör så här

Tips!

Rätten kan förberedas 1–2 timmar före servering genom att steka fiskarna 2 minuter på varje sida och sedan värma upp dem i en ugnsfast form i ugnen på 100 grader ca 15 minuter.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (175)

(175)
Tack!

Recept från kategorier