Helstekt Sea Bream med gremolata

RÖSTA PÅ RECEPTET (163)

(163)

RÖSTA PÅ RECEPTET (163)

(163)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Helstekt Sea Bream är en ljuvlig fiskrätt smaksatt med väldoftande gremolata.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 hela
Sea Bream (400g) fjällade och urtagna
salt
svartpeppar
Gremolata
2
vitlöksklyftor
1
citron finrivet skal
3 msk
bladpersilja finhackad

Gör så här

Tips!

Rätten kan förberedas 1–2 timmar före servering genom att steka fiskarna 2 minuter på varje sida och sedan värma upp dem i en ugnsfast form i ugnen på 100 grader ca 15 minuter.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (163)

(163)
Tack!

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...