Helstekt Sea Bream med gremolata

RÖSTA PÅ RECEPTET (191)

(191)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 4 ingredienser

Helstekt Sea Bream är en ljuvlig fiskrätt smaksatt med väldoftande gremolata.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 hela
Sea Bream (400g) fjällade och urtagna
salt
svartpeppar
Gremolata
2
vitlöksklyftor
1
citron finrivet skal
3 msk
bladpersilja finhackad

Gör så här

Tips!

Rätten kan förberedas 1–2 timmar före servering genom att steka fiskarna 2 minuter på varje sida och sedan värma upp dem i en ugnsfast form i ugnen på 100 grader ca 15 minuter.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (191)

(191)

Vad tycker du?

1 kommentar