Halloumiburgare med avokado och picklad lök

RÖSTA PÅ RECEPTET (147)

(147)

RÖSTA PÅ RECEPTET (147)

(147)

Vad tycker du?

2tim 55min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Halloumiburgare med riven morot och zucchini som toppas med picklad rödlök och avokado på grillat surdegsbröd.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

burgare
6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Halloumiburgare
400 g
zucchini
2 tsk
salt
100 g
morot
1 frp
Halloumi, 250 g
2 st
ägg
1/2 dl
Maizena
1 dl
ströbröd
6 skivor
surdegsbröd, delade
2 st
mogna avokado
Picklad rödlök
2
skivade rödlökar
1 dl
vatten
1/2 dl
strösocker
1 st
lagerblad
Tomatsalsa
4 st
urgröpta och tärnade tomater
1 st
hackad knipplök
1/2 kruka
basilika, de plockade bladen
salt och peppar

Gör så här

1 kommentar

RÖSTA PÅ RECEPTET (147)

(147)
Tack!
Lämna ett svar till Lina Nielsen Avbryt svar

Lina Nielsen

Grymt goda burgare!
Jag bytte ut ströbröd mot lite kokos och ett extra ägg och brödet till glutenfritt bröd för att få rätten glutenfri.

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar