Halloumiburgare med avokado och picklad lök

RÖSTA PÅ RECEPTET (154)

(154)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

2tim 55min 11 ingredienser

Halloumiburgare med riven morot och zucchini som toppas med picklad rödlök och avokado på grillat surdegsbröd.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

burgare
6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Halloumiburgare
400 g
zucchini
2 tsk
salt
100 g
morot
2 frp
Halloumi, 150 g
2 st
ägg
1/2 dl
Maizena
1 dl
ströbröd
6 skivor
surdegsbröd, delade
2 st
mogna avokado
Picklad rödlök
2
skivade rödlökar
1 dl
vatten
1/2 dl
strösocker
1 st
lagerblad
Tomatsalsa
4 st
urgröpta och tärnade tomater
1 st
hackad knipplök
1/2 kruka
basilika, de plockade bladen
salt och peppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (154)

(154)

Vad tycker du?

1 kommentar

Lämna ett svar till Lina Nielsen Avbryt svar

Lina Nielsen

Grymt goda burgare!
Jag bytte ut ströbröd mot lite kokos och ett extra ägg och brödet till glutenfritt bröd för att få rätten glutenfri.

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...