Recept från Zeta.nu Halloumiburgare

Halloumiburgare med avokado och picklad rödlök

Halloumiburgare med morot och zucchini som toppas med picklad rödlök och avokado på grillat surdegsbröd.

Tillagning picklad rödlök
Tillagning burgare och salsa

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Börja med den picklade rödlöken. Lägg rödlöken i en skål och koka upp övriga ingredienser och rör om.

Häll den kokheta lagen över löken och låt svalna ställ kallt minst två timmar före servering. Håller ca tio dagar i kylskåp.

Blanda alla ingredienser till tomatsalsan och smaka av med salt och peppar.

Fortsätt med halloumiburgarna. Riv zucchinin på grova sidan av rivjärnet. Lägg den på ett fat och strö över salt, blanda. Låt stå 20 minuter, pressa ur vätska och lägg i en bunke.

Riv ner morot och halloumi, lägg i soltorkade tomater.

Rör ihop med ägg maizena och ströbröd.

Forma 6 hamburgare och grilla 2 minuter på varje sida. Använd ett non-sticknät eller en så kallad grillplåt.

Servera med tillbehören och grillat surdegsbröd.

Stäng

Inköpslista

Stäng
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.