Halloumi med svartkål och svamp

RÖSTA PÅ RECEPTET (42)

(42)

RÖSTA PÅ RECEPTET (42)

(42)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En enkel och snabblagad rätt med halloumi och svartkål. Ge den extra sting med romescosås.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 frp
Halloumi, á 250 g
150 g
ostronskivling
150 g
skogschampinjoner
400 g
svartkål
4 st
hackade vitlöksklyftor
1 st
hackad gul lök
salt och peppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (42)

(42)
Tack!