Halloumi med svartkål och svamp

RÖSTA PÅ RECEPTET (65)

(65)

Vad tycker du?

30min 9 ingredienser

En enkel och snabblagad rätt med halloumi och svartkål. Ge den extra sting med romescosås.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 frp
Halloumi, á 250 g
150 g
ostronskivling
150 g
skogschampinjoner
400 g
svartkål
4 st
hackade vitlöksklyftor
1 st
hackad gul lök
salt och peppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (65)

(65)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Johanna

Blandade detta recept med ”Vitlöksfräst svartkål med nötter och parmesan” (dvs jag gjorde detta recept och toppade med pinjenötter och parmesan. Bytte också ut rödvinsvinäger till vitt vin), avslutade med en halv mascarpone-förpackning som var över från ett annat Zeta-recept jag provat och serverade med Strozzapreti. Så ljuvligt gott! Rekommenderas varmt

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...