Halloumi med svartkål och svamp

RÖSTA PÅ RECEPTET (67)

(67)

Vad tycker du?

30min 9 ingredienser

En enkel och snabblagad rätt med halloumi och svartkål. Ge den extra sting med romescosås.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 frp
Zeta Halloumi, á 250 g
150 g
ostronskivling
150 g
skogschampinjoner
400 g
svartkål
4 st
hackade vitlöksklyftor
1 st
hackad gul lök
salt och peppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (67)

(67)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Lämna ett svar till Johanna Avbryt svar

Johanna

Blandade detta recept med ”Vitlöksfräst svartkål med nötter och parmesan” (dvs jag gjorde detta recept och toppade med pinjenötter och parmesan. Bytte också ut rödvinsvinäger till vitt vin), avslutade med en halv mascarpone-förpackning som var över från ett annat Zeta-recept jag provat och serverade med Strozzapreti. Så ljuvligt gott! Rekommenderas varmt