Grillade bönor med lökvinägrett och parmesan

RÖSTA PÅ RECEPTET (27)

(27)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 8 ingredienser

Grillade bönor med en härlig lökvinägrett toppad med parmesan. Härlig förrätt eller mellanrätt på sommaren.

Receptet är framtaget i samarbete med Sebastian Gibrand.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
150 g
skållade mandlar
2
scharlottenlökar
400 g
ansade Brytbönor eller Haricots Verts
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (27)

(27)

Vad tycker du?

3 kommentarer

Lämna ett svar till Anna Mellberg Avbryt svar

Fred

Funkar det att använda frysta Haricots Verts? Skall de tinas i kylskåpet innan de steks i stekpannan?

Anna Mellberg

Hej Fred!
Det fungerar alldeles utmärkt att använda frysta bönor- och bra att du tinar dem sakta i kylen. Hälsningar Anna på Zeta

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...