Grillade bönor med lökvinägrett och parmesan

RÖSTA PÅ RECEPTET (28)

(28)

Vad tycker du?

30min 8 ingredienser

Grillade bönor med en härlig lökvinägrett toppad med parmesan. Härlig förrätt eller mellanrätt på sommaren.

Receptet är framtaget i samarbete med Sebastian Gibrand.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
150 g
skållade mandlar
2
scharlottenlökar
400 g
ansade Brytbönor eller Haricots Verts
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (28)

(28)

Vad tyckte du om receptet?

3 kommentarer

Fred

Funkar det att använda frysta Haricots Verts? Skall de tinas i kylskåpet innan de steks i stekpannan?

Anna Mellberg

Hej Fred!
Det fungerar alldeles utmärkt att använda frysta bönor- och bra att du tinar dem sakta i kylen. Hälsningar Anna på Zeta

Elisabeth

Lättlagat, gott och det blev tomt på fatet. Man kan dra ned på oljan i receptet.

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis