Grillade bönor med lökvinägrett och parmesan

RÖSTA PÅ RECEPTET (27)

(27)

Vad tycker du?

30min 8 ingredienser

Grillade bönor med en härlig lökvinägrett toppad med parmesan. Härlig förrätt eller mellanrätt på sommaren.

Receptet är framtaget i samarbete med Sebastian Gibrand.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
150 g
skållade mandlar
2
scharlottenlökar
400 g
ansade Brytbönor eller Haricots Verts
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (27)

(27)

Vad tycker du?

3 kommentarer

Fred

Funkar det att använda frysta Haricots Verts? Skall de tinas i kylskåpet innan de steks i stekpannan?

Anna Mellberg

Hej Fred!
Det fungerar alldeles utmärkt att använda frysta bönor- och bra att du tinar dem sakta i kylen. Hälsningar Anna på Zeta

Elisabeth

Lättlagat, gott och det blev tomt på fatet. Man kan dra ned på oljan i receptet.

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar