Grillade bönor med lökvinägrett och parmesan

RÖSTA PÅ RECEPTET (27)

(27)

Vad tycker du?

30min 8 ingredienser
Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Grillade bönor med en härlig lökvinägrett toppad med parmesan. Härlig förrätt eller mellanrätt på sommaren.

Receptet är framtaget i samarbete med Sebastian Gibrand.

Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
150 g
skållade mandlar
2
scharlottenlökar
400 g
ansade Brytbönor eller Haricots Verts
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (27)

(27)

Vad tyckte du om receptet?

3 kommentarer

Fred

Funkar det att använda frysta Haricots Verts? Skall de tinas i kylskåpet innan de steks i stekpannan?

Anna Mellberg

Hej Fred!
Det fungerar alldeles utmärkt att använda frysta bönor- och bra att du tinar dem sakta i kylen. Hälsningar Anna på Zeta

Elisabeth

Lättlagat, gott och det blev tomt på fatet. Man kan dra ned på oljan i receptet.

Grillat med italienska smaker

Grillad halloumi med zucchini och citron
Grillad halloumi med zucchini och citron
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Grillad röding med sommarkål
Grillad röding med sommarkål
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Krispigt grillad abborre
Krispigt grillad abborre
Grillad sparris med örtricotta
Grillad sparris med örtricotta
Salsicciaspett
Salsicciaspett