Grillad kycklingfilé i tomatmarinad

RÖSTA PÅ RECEPTET (24)

(24)
30min

Smakrik grillad kyckling i tomatmarinad som passar perfekt på buffébordet. Kycklingen får mer smak om den ligger en dag extra i marinaden.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

bufféportioner
8 - 10
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
6
kycklingfiléer, gärna med skinn
salt
nymald svartpeppar
Tomatmarinad
1 kruka
basilika, strimlad
salt
svartpeppar, nymald

Gör så här

Tips!

Kycklingen går utmärkt att förbereda dagen innan festen, den blir till och med godare om den ligger en dag extra i marinaden.

Lämna ett svar till Emma Olsson Avbryt svar

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.