Här har vi samlat allt vi vet om olivolja och det har blivit en del under de dryga fyrtio år som Fernando Di Luca levererat Zeta olivolja till svenskarna.
Här har vi samlat kunskap, knep och råd. Vi vill att du ska inspireras och upptäcka den goda och nyttiga maten från Italien och Medelhavsländerna.
150 g
750 ml
250 ml
360 g
140 g
100 ml
180 g
Zeta är ett av Sveriges mest älskade företag. Och familjen Di Luca fortsätter att vara det de alltid har varit - en familj där mat är kärlek.
Våra grillrecept på lax. Lax är att enkelt att smaksätta med kryddor och salt men laxen blir extra god om du glazar eller marinerar den innan du grillar.
Laxbitar med rostad potatis och primörer smakar ljuvligt och är enkelt och snabbt att laga. Tillsammans med crème av sparris och mandel får rätten en härlig smakkombination.
(27)
Lättgrillad lax som smaksatt med grön olivkräm och toppas med färska ärtskott samt frasiga krutonger. God som förrätt eller som en mellanrätt.
(29)
Servera den här ugnsbakade laxen med fetaost, oliver och soltorkade tomater till en gryn- eller bönsallad.
(65)
Spiedino di pesce in salsa aromatica är det italienska namnet på de här smakrika laxspetten. Servera gärna med bönor eller kikärter.
(63)
Grillad lax med varma tomater i olivolja, vitlök och balsamvinäger. Servera med nykokt pasta med mangoldskott och parmesan.
(16)
Spröda marinerade kronärtskockor och haricots verts, tillsammans med grillad lax - enkelt och gott smaksatta med tapenade av oliver och kapris.
(2)
Pensla laxen med olivolja, grilla snabbt, toppa med tapenade och pressa över citron. Snabb och god fiskrätt!
(14)
Servera lax med varma bönor och tomater samt knaperstekt halloumi.
(58)
På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.
Kopierad