Grillad lax med kronärtskocka och färska bönor

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)

Vad tycker du?

40min 4 ingredienser

Spröda marinerade kronärtskockor och haricots verts, tillsammans med grillad lax – enkelt och gott smaksatta med tapenade av oliver och kapris.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
600-800g
laxfilé i portionsbitar
salt
peppar
Bönsallad
400 g
färska bönor t.ex. haricots verts, sockerärtor, sugarsnaps
2 msk
Zeta Tapenade Oliver & Kapris grovhackad
12
rädisor delade
salt
svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Veckomeny november

Måndag Måndag
Måndag
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Tisdag Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag Onsdag
Onsdag
Lasagne
Lasagne
Torsdag Torsdag
Torsdag
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter