Grillad lax med Pappardelle

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)
30min

Grillad lax med varma tomater i olivolja, vitlök och balsamvinäger. Servera med nykokt pasta med mangoldskott och parmesan.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4 bitar
à 150 g laxfilé
3 msk
Zeta Balsamvinäger Sigillo Rosso I.G.P.
2
vitlöksklyftor tunt skivade
300 g
tomater i mindre bitar
salt
svartpeppar
en näve
mangoldskott alt. spenat
1 dl
grovt riven Grana Padano 16 mån

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.