Grillad lax med Pappardelle

RÖSTA PÅ RECEPTET (18)

(18)

Vad tycker du?

30min 11 ingredienser
Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Grillad lax med varma tomater i olivolja, vitlök och balsamvinäger. Servera med nykokt pasta med mangoldskott och parmesan.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
250 g
Zeta Casa Di Luca Pappardelle
4 bitar
à 150 g laxfilé
3 msk
Zeta Balsamvinäger Sigillo Rosso I.G.P.
2
vitlöksklyftor tunt skivade
300 g
tomater i mindre bitar
salt
svartpeppar
en näve
mangoldskott alt. spenat
1 dl
grovt riven Grana Padano 16 mån

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (18)

(18)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Wivi

Lite oklart om laxen ska penslas med balsamvinägerblandningen innan grillningen, det ser så ut, och om tomaterna ska va med på grillen?

Emma Olsson

Hej Wivi,
Laxen ska inte penslas med vinägerblandningen. Det är som tomaterna ska blandas ner i vinägerblandningen för att sedan serveras tillsammans med laxen och pastan.
Hälsningar, Emma från Zeta

Grillat med italienska smaker

Grillad halloumi med zucchini och citron
Grillad halloumi med zucchini och citron
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Grillad röding med sommarkål
Grillad röding med sommarkål
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Krispigt grillad abborre
Krispigt grillad abborre
Grillad sparris med örtricotta
Grillad sparris med örtricotta
Salsicciaspett
Salsicciaspett