Recept från Zeta: Grillad lax med Pappardelle och tomater i balsamvinäger

Grillad lax med Pappardelle

Grillad lax med varma tomater i olivolja, vitlök och balsamvinäger. Servera med nykokt pasta med mangoldskott och parmesan.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Koka pasta enligt förpackningens instruktioner.

Värm balsamvinägern tillsammans med vitlök i en kastrull.

Tillsätt tomater och 4 msk olivolja, dra kastrullen från värmen och smaksätt med salt och peppar.

Grilla laxbitarna på grill eller i en grillpanna.

Vänd ner mangoldskott, 2 msk olivolja och ost i den nykokta pastan.

Servera den till laxen och tomaterna.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.