Grillat fiskspett med tomat & vitlöksvinägrett

RÖSTA PÅ RECEPTET (78)

(78)

RÖSTA PÅ RECEPTET (78)

(78)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Spiedino di pesce in salsa aromatica är det italienska namnet på de här smakrika laxspetten. Servera gärna med bönor eller kikärter.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
600 g
lax eller annan fisk
salt
peppar
Tomat- & vitlöksvinägrett
1/2 fpk
2
tomat skållade, skalade, urlärnade, fint tärnade
1
scharlottenlök finhackad
1
vitlöksklyfta finhackad
2 msk
hackade, färska örter t ex bladpersilja, basilika

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (78)

(78)
Tack!