Recept från Zeta: Lax i ugnen med fetaost, oliver och soltorkade tomater

Lax i ugnen med fetaost, oliver och soltorkade tomater

Servera den här ugnsbakade laxen med fetaost, oliver och soltorkade tomater till en gryn- eller bönsallad.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Värm ugnen till 150 grader.

Dela laxen i 4 portionsbitar, skär ett djupt snitt i varje.

Smula fetaosten i en skål.

Hacka tomater och oliver, blanda med fetan.

Salta och peppra laxen, fördela fetablandningen i snitten.

Lägg i en form och ringla olivolja över, sätt in i ugnen 18-20 minuter.

Klipp lite färsk timjan över och servera med en gryn- eller bönsallad.

Stäng

Inköpslista

Stäng
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.