Lax i ugn med fetaost och oliver

RÖSTA PÅ RECEPTET (95)

(95)

RÖSTA PÅ RECEPTET (95)

(95)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Servera den här ugnsbakade laxen med fetaost, oliver och soltorkade tomater till en gryn- eller bönsallad.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
600 g
laxfilé
150 g
salt
svartpeppar
timjan färsk

Gör så här

1 kommentar

RÖSTA PÅ RECEPTET (95)

(95)
Tack!