Recept från Zeta: Lax i ugnen med fetaost, oliver och soltorkade tomater

Lax i ugnen med fetaost, oliver och soltorkade tomater

Servera den här ugnsbakade laxen med fetaost, oliver och soltorkade tomater till en gryn- eller bönsallad.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Värm ugnen till 150 grader.

Dela laxen i 4 portionsbitar, skär ett djupt snitt i varje.

Smula fetaosten i en skål.

Hacka tomater och oliver, blanda med fetan.

Salta och peppra laxen, fördela fetablandningen i snitten.

Lägg i en form och ringla olivolja över, sätt in i ugnen 18-20 minuter.

Klipp lite färsk timjan över och servera med en gryn- eller bönsallad.

Stäng

Inköpslista

Stäng
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.