Halstrade laxkuber med crème av sparris och mandel

RÖSTA PÅ RECEPTET (34)

(34)

RÖSTA PÅ RECEPTET (34)

(34)

Vad tycker du?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Laxbitar med rostad potatis och primörer smakar ljuvligt och är enkelt och snabbt att laga. Tillsammans med crème av sparris och mandel får rätten en härlig smakkombination.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

800 g
små nypotatis
6
knippmorötter
150 g
brytbönor
eller haricote verts
12
gröna sparris
6
salladslökar
600 g
laxfilé
2 msk
gräslök, fint skuren
dill
1 burk
sparriskräm
salt
svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (34)

(34)
Tack!

Klassisk italiensk höstmiddag

Höstgryta
Höstgryta
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Klassisk pasta
Klassisk pasta
Bolognese med pasta tagliatelle
Bolognese med pasta tagliatelle
Risotto
Risotto
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Klassiskt italienskt långkok
Klassiskt italienskt långkok
Ossobuco
Ossobuco