Lax med svarta bönor och halloumi

RÖSTA PÅ RECEPTET (65)

(65)

RÖSTA PÅ RECEPTET (65)

(65)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Servera lax med varma bönor och tomater samt knaperstekt halloumi.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
Halloumi, tärnad
3
vitlöksklyftor
10
cocktailtomater, delade
1 kruka
basilika, strimlade blad
1 msk
pressad citron
salt
svartpeppar
4 portioner
lax, stekt eller grillad

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (65)

(65)
Tack!