Ladda ner bild Spara Lax med svarta bönor och halloumi Tack! RÖSTA PÅ RECEPTET (65) (65) RÖSTA PÅ RECEPTET (65) (65) Stäng Vad tycker du? Tack för din röst! Rösta Kommentera 30min Prenumerera på vårt nyhetsbrev Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Servera lax med varma bönor och tomater samt knaperstekt halloumi. Receptet är framtaget av Zeta. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Ingredienser Gör så här Ingredienser Gör så här Ingredienser portioner 4 När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras. 1 Halloumi, tärnad 3 vitlöksklyftor Extra jungfruolivolja Classico 1 förpackning Svarta bönor Ekologiska 10 cocktailtomater, delade 1 kruka basilika, strimlade blad 1 msk pressad citron salt svartpeppar 4 portioner lax, stekt eller grillad Gör så här Stek den tärnade halloumin i lite olivolja. Fräs vitlöken i olivolja utan att den får färg. Blanda i bönor och tomater, låt det hela bli varmt. Avsluta med att tillsätta basilika, citron, salt, svartpeppar och att vända ner halloumin. Servera till stekt eller grillad lax. Dela Skriv ut Spara 0 kommentarer RÖSTA PÅ RECEPTET (65) (65) Tack! Kommentera här! Avbryt svarNamn * E-postadress* Kommentar Δ
0 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (65)
(65)