Glutenfri citronpasta med kronärtskocka, burrata och pistage

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

(3)

Vad tycker du?

20min 12 ingredienser

Den här enkla pastan blir färdig på bara 20 minuter och har en härligt fräsch och syrlig smak. Vardagslyx i sin enklaste form. Det går självklart lika bra att byta ut den glutenfria pastan mot vanlig Spaghetti.

Receptet är framtaget i samarbete med Smilla Luuk.

Ingredienser

1 frp
1
citron, zest
2
citroner, juice
1 knippe
färsk persilja
2 nävar
pistagenötter
2 frp
nymalen svartpeppar
salt
1 näve
ruccola

Gör så här

Tips!

För dig som inte äter glutenfritt går det självklart bra att byta ut den glutenfria spaghettin mot vår vanliga spaghetti.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

(3)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...