Glutenfri citronpasta med kronärtskocka, mozzarella och pistage

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)

Vad tycker du?

20min 13 ingredienser

Den här enkla pastan blir färdig på bara 20 minuter och har en härligt fräsch och syrlig smak. Vardagslyx i sin enklaste form. Det går självklart lika bra att byta ut den glutenfria pastan mot vanlig Spaghetti.

Receptet är framtaget i samarbete med Smilla Luuk.

Ingredienser

1 frp
1
citron, zest
2
citroner, juice
1 knippe
färsk persilja, finhackad
2 nävar
pistagenötter
nymalen svartpeppar
salt
1 näve
rucola

Gör så här

Tips!

För dig som inte äter glutenfritt går det självklart bra att byta ut den glutenfria spaghettin mot vår vanliga spaghetti.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis