Glutenfri citronpasta med kronärtskocka, mozzarella och pistage

RÖSTA PÅ RECEPTET (12)

(12)

Vad tycker du?

20min 13 ingredienser

Den här enkla pastan blir färdig på bara 20 minuter och har en härligt fräsch och syrlig smak. Vardagslyx i sin enklaste form. Det går självklart lika bra att byta ut den glutenfria pastan mot vanlig Spaghetti.

Receptet är framtaget i samarbete med Smilla Luuk.

Ingredienser

portioner
4 - 4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
citron, zest
2
citroner, juice
1 knippe
färsk persilja, finhackad
2 nävar
pistagenötter
nymalen svartpeppar
salt
1 näve
rucola

Gör så här

Tips!

För dig som inte äter glutenfritt går det självklart bra att byta ut den glutenfria spaghettin mot vår vanliga spaghetti.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (12)

(12)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Lämna ett svar till Siw Hjerpe Falk Avbryt svar

Elias

Gott men för mycket citronjuice! Räcker med att klämma 1/2 – 1 citron. 2 var alldeles för surt.