Fläskfilé med rostad pumpa och balsamvinägrett

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En supergod middag med fläskfilé, rostad pumpa och balsamvinägrett!

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
600 g
fläskfilé
6-8
salviablad
svartpeppar
1
butternut squash, eller annan pumpa
salt
Balsamvinägrett
salt
svartpeppar
persilja, hackad

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)
Tack!