Recept från Zeta. flaskfilé_med_rostad_pumpa_och_balsamvinagrett

Fläskfilé med rostad pumpa och balsamvinägrett

En supergod middag med fläskfilé, rostad pumpa och balsamvinägrett!

Tillagningstid

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Klyfta pumpan och ta ur kärnorna.

Häll på olivolja och strö på flingsalt.

Rosta i ugn på 200 grader cirka 25 minuter.

Lägg ut prosciutton lite omlott.

Lägg på salviabladen och sedan fläskfilén.

Krydda med svartpeppar och rulla ihop.

Bryn med skarvsidan ner i olivolja och stek klart i ugn på 150 grader tills fläskfilén är klar (cirka 20–25 min vid innertemperatur 67 grader).

Låt vila 5 minuter innan den skärs upp.

Servera med den rostade pumpan och balsamicovinägrett.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.