Energybars med espressokaffe

RÖSTA PÅ RECEPTET (74)

(74)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

1tim 15min 7 ingredienser

Energibars med espressokaffe, dadlar, nötter och frön. Perfekt som ett mellanmål eller till kaffet.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

100 g
dadlar
2+2 msk
espressokaffe
100 g
nötter t.ex. mandlar, valnötter och/eller hasselnötter
4 msk
havregryn
2 msk
sesamfrön
25 g
jordnötssmör

Gör så här

Tips!

Om du vill göra dessa munsbitar glutenfria så välj glutenfria havregryn.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (74)

(74)

Vad tycker du?

6 kommentarer

Lämna ett svar till Emma Olsson Avbryt svar

Ida

Kan man ta något istället för jordnötssmör om man inte tål? Tahini kanske?

Sophie Berlin

Hej Ida,
Om du tål mandelsmör så skulle jag rekommendera det som alternativ. Tahini går också bra men finns en risk att det kan bli lite bittert.
Vänliga hälsningar, Sophie på Zeta

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...