Energybars med espressokaffe

RÖSTA PÅ RECEPTET (61)

(61)

RÖSTA PÅ RECEPTET (61)

(61)

Vad tycker du?

1tim 15min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Energibars med espressokaffe, dadlar, nötter och frön. Perfekt som ett mellanmål eller till kaffet.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

100 g
dadlar
2+2 msk
espressokaffe
100 g
nötter t.ex. mandlar, valnötter och/eller hasselnötter
4 msk
havregryn
2 msk
sesamfrön
25 g
jordnötssmör

Gör så här

Tips!

Om du vill göra dessa munsbitar glutenfria så välj glutenfria havregryn.

4 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (61)

(61)
Tack!

Ida

Kan man ta något istället för jordnötssmör om man inte tål? Tahini kanske?

Sophie Berlin

Hej Ida,
Om du tål mandelsmör så skulle jag rekommendera det som alternativ. Tahini går också bra men finns en risk att det kan bli lite bittert.
Vänliga hälsningar, Sophie på Zeta