Bruschetta med tomat, basilika och parmesan

RÖSTA PÅ RECEPTET (399)

(399)

RÖSTA PÅ RECEPTET (399)

(399)

Vad tycker du?

30min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ugnsrostat bröd med olivolja, hackad tomat, parmesan och basilika - klassiska italienska smaker

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 liten
baguette skuren i skivor
3
tomater nedskurna i småbitar
1
vitlöksklyfta finriven eller pressad
havssalt
svartpeppar
1 kruka
basilika plockade blad

Gör så här

2 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (399)

(399)
Tack!
Lämna ett svar till Birgitta Avbryt svar

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.