Bruschetta med tomat, basilika och parmesan

RÖSTA PÅ RECEPTET (628)

(628)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 11 ingredienser

Bruschetta är en klassisk italiensk förrätt som är enkel att göra och alltid uppskattad. Den består av ugnsrostade brödskivor som toppas med en blandning av hackade tomater, färsk basilika och parmesanost.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 liten
baguette skuren i skivor
3
tomater nedskurna i småbitar
1
vitlöksklyfta finriven eller pressad
havssalt
svartpeppar
1 kruka
basilika plockade blad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (628)

(628)

Vad tycker du?

2 kommentarer

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco