Bruschetta med tomat, basilika och parmesan

RÖSTA PÅ RECEPTET (314)

(314)
30min

Ugnsrostat bröd med olivolja, hackad tomat, parmesan och basilika - klassiska italienska smaker

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 liten
baguette skuren i skivor
3
tomater nedskurna i småbitar
1
vitlöksklyfta finriven eller pressad
havssalt
svartpeppar
1 kruka
basilika plockade blad

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

Läs mer

Nyhet!

Zeta Hirs-mix Ekologisk är en blandning av hirs, bovete, amarant, durra, ärtor, quinoa och frön.

HIrs-mix

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.