Bruschetta med tomat, basilika och parmesan

RÖSTA PÅ RECEPTET (291)

(291)
30min

Ugnsrostat bröd med olivolja, hackad tomat, parmesan och basilika - klassiska italienska smaker

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 liten
baguette skuren i skivor
3
tomater nedskurna i småbitar
1
vitlöksklyfta finriven eller pressad
havssalt
svartpeppar
1 kruka
basilika plockade blad

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.