Bruschetta med tomat, basilika och parmesan

RÖSTA PÅ RECEPTET (500)

(500)

RÖSTA PÅ RECEPTET (500)

(500)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ugnsrostat bröd med olivolja, hackad tomat, parmesan och basilika - klassiska italienska smaker

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 liten
baguette skuren i skivor
3
tomater nedskurna i småbitar
1
vitlöksklyfta finriven eller pressad
havssalt
svartpeppar
1 kruka
basilika plockade blad

Gör så här

2 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (500)

(500)
Tack!