Biscotti

RÖSTA PÅ RECEPTET (248)

(248)

RÖSTA PÅ RECEPTET (248)

(248)

Vad tycker du?

1tim 45min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Biscotti, mandelskorpor. Serveras ofta som ett litet tilltugg till en kopp espresso.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

st, ca
50
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
150 g
sötmandlar grovhackade
2
bittermandlar
3 dl
strösocker
3
ägg (medelstora)
8 dl
vetemjöl
1 tsk
bakpulver
1 tsk
vaniljsocker
1 nypa
salt

Gör så här

15 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (248)

(248)
Tack!

Donald Carlsson

Kanon goda och lätt att göra och fort gick det. La till 50 gr. hasselnötter men tog bort 50 gr. Mandel. Dessutom ca. 45-50 gr. Mörkchoklad. Tog ut dem efter 30 min. O sänkte ugnen på ca. 50 grader. Satt in dem när tempen var okay men lämnade luckan lite öppen med en trä slev. Kollade o kände på dem eftersom till dom vart lagom.

Försök ni också
Donald