Biscotti
Vad tycker du?
Biscotti, mandelskorpor. Serveras ofta som ett litet tilltugg till en kopp espresso.
Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.
Biscotti, mandelskorpor. Serveras ofta som ett litet tilltugg till en kopp espresso.
Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.
16 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (289)
(289)Clovkvist
Kompletterade med en 0,5 tsk vaniljpulver. Blev ännu godare!
Monica
Jättegoda och smidiga att göra!!
Sophie Berlin
Hej Monica,
Vad kul att höra!
Vänliga hälsningar, vännerna på Zeta
Helene
Jättebra recept!! Hela familjen älskar dem!
Mia
Helt underbara ✨✨
Marcus
Enkelt och mycket gott! Tack för receptet.
Pernilla
Kan man utesluta bittermandeln?
Emma Olsson
Hejsan Pernilla,
Ja, det går jättebra 🙂
Hälsningar, vännerna på Zeta
Eva
Ett riktigt bra recept😍
Joakim
Lite oklart när bittermandeln ska ner i skålen.. och om den ska vara finhackad eller grovt som sötmandeln.
Emma Olsson
Hejsan Joakim,
Mal gärna bittermandel, vi har ändrat detta i receptet 🙂
Hälsningar, vännerna på Zeta
Marianne åström
200 grader är för hög temp blev lite brända under antar att 175 grader bättre
Emma Olsson
Hejsan Marianne,
Tack för ditt tips, vi har ändrat receptet 🙂
Hälsningar, vännerna på Zeta
Susan
Hej, var för inte smör ?😊går bra utan smör?
Emma Olsson
Hejsan Susan,
Det går bra utan smör 🙂
Hälsningar, vännerna på Zeta
Donald Carlsson
Kanon goda och lätt att göra och fort gick det. La till 50 gr. hasselnötter men tog bort 50 gr. Mandel. Dessutom ca. 45-50 gr. Mörkchoklad. Tog ut dem efter 30 min. O sänkte ugnen på ca. 50 grader. Satt in dem när tempen var okay men lämnade luckan lite öppen med en trä slev. Kollade o kände på dem eftersom till dom vart lagom.
Försök ni också
Donald