Avokado- och linssallad med balsamicovinägrett

RÖSTA PÅ RECEPTET (84)

(84)

RÖSTA PÅ RECEPTET (84)

(84)

Vad tycker du?

15min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Avokado och linser i en god kombination med en fräsch vinägrett.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4 - 6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 påsar
babyspenat (80g)
4
avokado i mindre bitar
2 frp
Zeta Linser Ekologiska (380g) sköljda och avrunna
4
salladslökar strimlade
salt
peppar
Vinägrett
1/2 tsk
salt

Gör så här

Tips!

Gott som förrätt eller till grillad fisk.
Linserna kan bytas ut mot någon bönsort.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (84)

(84)
Tack!