Avokado- och linssallad med balsamicovinägrett

RÖSTA PÅ RECEPTET (86)

(86)

RÖSTA PÅ RECEPTET (86)

(86)

Vad tycker du?

15min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Avokado och linser i en god kombination med en fräsch vinägrett.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4 - 6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 påsar
babyspenat (80g)
4
avokado i mindre bitar
2 frp
Gröna linser Ekologiska sköljda och avrunna
4
salladslökar strimlade
salt
nymald svart peppar
Vinägrett
1/2 tsk
salt

Gör så här

Tips!

Gott som förrätt eller till grillad fisk.
Linserna kan bytas ut mot någon bönsort.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (86)

(86)
Tack!

Klassisk italiensk höstmiddag

Höstgryta
Höstgryta
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Klassisk pasta
Klassisk pasta
Bolognese med pasta tagliatelle
Bolognese med pasta tagliatelle
Risotto
Risotto
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Klassiskt italienskt långkok
Klassiskt italienskt långkok
Ossobuco
Ossobuco