Avokado- och linssallad med balsamicovinägrett

RÖSTA PÅ RECEPTET (61)

(61)
15min

Avokado och linser i en god kombination med en fräsch vinägrett.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

portioner
4 - 6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 påsar
babyspenat (80g)
4
avokado i mindre bitar
2 frp
Linser Ekologiska (380g) sköljda och avrunna
4
salladslökar strimlade
salt
peppar
Vinägrett
1/2 tsk
salt

Gör så här

Tips!

Gott som förrätt eller till grillad fisk.
Linserna kan bytas ut mot någon bönsort.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.