Pinsa med söt vaniljmascarpone, citron och färska bär
Vad tycker du?
Pinsa är ett mellanting mellan pizza och focaccia. Den här varianten med söt mascarponekräm, färska sommarbär och frisk mynta smakar ljuvligt. Skär upp i mindre bitar och bjud som efterrätt.
Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.
Ingredienser
Gör så här
Tips!
Grädda gärna pinsan på pizzasten eller direkt på het plåt.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (35)
(35)Vad tyckte du om receptet?
2 kommentarer
Lunafreya
Detta var de godaste jag ätit kanske ever! Passar så gudomligt bra nu på sommaren då den är lätt och smakar fräscht.
Har bjudit hela familjen på middag med mat från Zeta, förrätt, varmrätt och denna som efterrätt och ALLA blev så sjukt imponerade och tog flera bitar samt ville ha med sig hem 🙂
Denna har blivit en stammis hemma i mitt kök och finns alltid med på fikat eller middagar med familj och vänner (eller bara till mys kvällen i soffan då den är så busenkel att slänga ihop)
Anna Mellberg
Åh så glada vi blir att läsa detta! Önskar dig många långa Zeta-middagar i framtiden! Hälsningar från vännerna på Zeta