Bönsoppa med pancetta, rosmarin och pasta
Vad tycker du?
Italiensk bönsoppa med pasta! Pancettan bidrar med sälta och mustighet och den italienska känslan kommer fram tydligt med hjälp av örtig rosmarin!
Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (16)
(16)Vad tyckte du om receptet?
4 kommentarer
Adriana
Det var såååå gott, en stor succé i familjen, har lagat den här rätten nästan 1 gång varje månad..!
Anna Mellberg
Hej Adriana! Vi blir så glada att du tar dig tid och skriver detta till oss! Hälsningar från oss alla i Zetas provkök.
Adriana
Lagade den här rätten med Zetas glutenfria pasta och det blev succé i hela vår glutenintoleranta familj.
Tack för att NI tänker på oss, den glutenfria människan.
Anna Mellberg
Hej Adriana! Så roligt att höra, vi är så glada att ni fick en fin och god stund tillsammans. Det är vårt mål! Tack också för att du tog dig tid att skriva och berätta det för oss. Hälsningar från vännerna på Zeta