Färsbiffar med gorgonzoladressing

RÖSTA PÅ RECEPTET (9)

(9)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 7 ingredienser

En variant på de klassiska färsbiffarna med en sallad på blomkål och bönor som toppas med en smakrik gorgonzoladressing.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Färsbiffar
500 g
blandfärs
2
ägg
2 tsk
salvia torkad
2 dl
60 g Zeta Grana Padano färskriven påse
salt
peppar nymalen
Sallad
200 g
blomkål och/eller romanescokål, lättkokt, avrunnen
1 fpk
Svarta bönor Ekologiska sköljda och avrunna
1 tsk
salt
1
morot grovt riven
150 g
blandad sallad t.ex. frisée, huvudsallad, rucola
Gorgonzoladressing
100 g
Zeta Gorgonzola från ekologiskt jordbruk, D.O.P.
2 msk
gräslök hackad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (9)

(9)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar