Spaghetti med svamp och tryffelcrème

  • Tillagning

Tryffeldoftande, vegetarisk spaghetti med nystekta skogschampinjoner och parmesan.

RÖSTA PÅ RECEPTET (1)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Stek svampen tillsammans med vitlöken i olivolja, salta och peppra.

Koka spaghettin al dente, låt den rinna av genom ett durkslag.

Blanda ihop den med den stekta svampen, svampcremen och persiljan.

Krydda med svartpeppar.

Servera genast med extra olivolja och nyriven Parmigiano Reggiano.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Spaghetti med svamp och tryffelcrème"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.