Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Stek svampen tillsammans med vitlöken i olivolja, salta och peppra.

Koka spaghettin al dente, låt den rinna av genom ett durkslag.

Blanda ihop den med den stekta svampen, svampcremen och persiljan.

Krydda med svartpeppar.

Servera genast med extra olivolja och nyriven Parmigiano Reggiano.

Stäng

Inköpslista

Stäng
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Information

Återkallelse av Zeta Fuet och Zeta Rökt Fuet 170g.

Läs Mer Reklamation

Läs om våra goda nyheter 2017

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.