Spaghetti med svamp och tryffelcrème

RÖSTA PÅ RECEPTET (195)

(195)

Vad tycker du?

30min 6 ingredienser

Tryffeldoftande, vegetarisk spaghetti med nystekta skogschampinjoner och parmesan.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2 frp
200 g
skogschampinjoner
2
vitlöksklyftor
1/2 dl
färsk bladpersilja, hackad
Till servering
Grana Padano

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (195)

(195)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Sarah bennedicte Angell

Jättegott!! Detta recept ska jag spara ♥️

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar