Spaghetti med svamp och tryffelcrème

RÖSTA PÅ RECEPTET (166)

(166)

RÖSTA PÅ RECEPTET (166)

(166)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Tryffeldoftande, vegetarisk spaghetti med nystekta skogschampinjoner och parmesan.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
200 g
skogschampinjoner
2
vitlöksklyftor
1/2 dl
färsk bladpersila, hackad
Till servering
riven Grana Padano

Gör så här

1 kommentar

RÖSTA PÅ RECEPTET (166)

(166)
Tack!