Sej med sparris, tomat- och basilikavinägrett

  • Tillagning

Ringla tomat- och basilikavinägrett över den ugnsbakade fisken på en bädd av grönsaker.

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Baka fisken i ugnen med salt, peppar och lite olivolja på 150 grader i ca 7 minuter.

Koka upp ½ liter vatten i en kastrull med lite salt.

Skär av nedre delen på sparrisen och skala om skalet är grovt.

Lägg ner sparrisen i det kokande vattnet och låt koka i ca 2 minuter och lägg ner resten av grönsakerna och tag kastrullen från plattan.

Blanda ihop ingredienserna till vinägretten.

Servera fisken ovanpå en bädd av grönsaker och ringla vinägretten ovanpå.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Sej med sparris, tomat- och basilikavinägrett"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.