Recept från Zeta: Sej med sparris, tomat- och basilikavinägrett

Sej med sparris, tomat- och basilikavinägrett

Ringla tomat- och basilikavinägrett över den ugnsbakade fisken på en bädd av grönsaker.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Baka fisken i ugnen med salt, peppar och lite olivolja på 150 grader i ca 7 minuter.

Koka upp ½ liter vatten i en kastrull med lite salt.

Skär av nedre delen på sparrisen och skala om skalet är grovt.

Lägg ner sparrisen i det kokande vattnet och låt koka i ca 2 minuter och lägg ner resten av grönsakerna och tag kastrullen från plattan.

Blanda ihop ingredienserna till vinägretten.

Servera fisken ovanpå en bädd av grönsaker och ringla vinägretten ovanpå.

Stäng

Inköpslista

Stäng
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.