Sej med sparris, tomat- och basilikavinägrett

RÖSTA PÅ RECEPTET (9)

(9)
30min

Ringla tomat- och basilikavinägrett över den ugnsbakade fisken på en bädd av grönsaker.

Ingredienser

640 g
sej
1 knippe
grön sparris
300 g
kokt potatis
1 dl
sockerärtor delade
1 knippe
salladslök i 3 cm stavar
2 msk
finhackade Soltorkade tomater Classico med Balsamvinäger
2 msk
rödlök finhackad
2 msk
basilika fint strimlad
1
vitlöksklyfta skivad

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.