Sej med sparris, tomat- och basilikavinägrett

RÖSTA PÅ RECEPTET (10)

(10)
30min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ringla tomat- och basilikavinägrett över den ugnsbakade fisken på en bädd av grönsaker.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

640 g
sej
1 knippe
grön sparris
300 g
kokt potatis
1 dl
sockerärtor delade
1 knippe
salladslök i 3 cm stavar
2 msk
finhackade Soltorkade tomater Classico med Balsamvinäger
2 msk
rödlök finhackad
2 msk
basilika fint strimlad
1
vitlöksklyfta skivad

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

En 50-årig smakresa

I år firar vi 50 år av goda smakupplevelser.

Besök Zetas jubileumssajt

Pappardini med kyckling

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Följ oss på våra sociala kanaler

Frittata på grönkål och spaghetti

Animal welfare

Djurvälfärdsprogram där gårdarna följer EUs lagstiftning, men kraven är ännu tuffare.

Läs mer om animal welfare

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.