Prosciutto med melon och basilika

  • Tillagning

Söt melon med salt prosciutto och basilika är ett perfekt tillbehör på buffébordet, eller som fräsch förrätt.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Skär melonen i klyftor.

Lägg på prosciutto och basilika.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips

    Servera gärna med en vinägrett av
    4 msk Zeta Pesto alla Genovese Classico
    2 msk Zeta Vitvinsvinäger
    3 msk Zeta Olivolja

Skriv en kommentar till "Prosciutto med melon och basilika"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.