Prosciutto med melon och basilika

RÖSTA PÅ RECEPTET (14)

(14)
15min

Söt melon med salt prosciutto och basilika är ett perfekt tillbehör på buffébordet, eller som fräsch förrätt.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

1
melon till exempel honungsmelon
1 fpk
1 kruka
basilika plockade blad

Gör så här

Tips!

Servera gärna med en vinägrett av
4 msk Zeta Pesto alla Genovese Classico
2 msk Zeta Vitvinsvinäger
3 msk Zeta Olivolja

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.