Prosciutto med melon och basilika

RÖSTA PÅ RECEPTET (21)

(21)

Vad tycker du?

15min 4 ingredienser

Kombinationen av söt melon, salt prosciutto och frisk basilika skapar en harmoni av smaker som passar perfekt på buffébordet eller som en uppfriskande förrätt.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

1
melon, gärna honungsmelon
1 kruka
basilika

Gör så här

Tips!

Servera gärna med en vinägrett av
4 msk Zeta Pesto alla Genovese Classico
2 msk Zeta Vitvinsvinäger
3 msk Zeta Olivolja

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (21)

(21)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar