Prosciutto med melon och basilika

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)
15min

Söt melon med salt prosciutto och basilika är ett perfekt tillbehör på buffébordet, eller som fräsch förrätt.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

1
melon till exempel honungsmelon
1 fpk
1 kruka
basilika plockade blad

Gör så här

Tips!

Servera gärna med en vinägrett av
4 msk Zeta Pesto alla Genovese Classico
2 msk Zeta Vitvinsvinäger
3 msk Zeta Olivolja

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Upptäck piadina - Ett bröd, oändliga möjligheter!

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

läs mer

bönor & linser

Gott i grytor, sallad och röror. Här hittar du goda recept med bönor och linser.

Recept bönor & linser

Utemat & grilla

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.