Prosciutto med melon och basilika

RÖSTA PÅ RECEPTET (16)

(16)
15min

Söt melon med salt prosciutto och basilika är ett perfekt tillbehör på buffébordet, eller som fräsch förrätt.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

1
melon till exempel honungsmelon
1 fpk
1 kruka
basilika plockade blad

Gör så här

Tips!

Servera gärna med en vinägrett av
4 msk Zeta Pesto alla Genovese Classico
2 msk Zeta Vitvinsvinäger
3 msk Zeta Olivolja

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Starta året grönt!

Pappardini med kyckling

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Välj klokt, välj animal welfare.

Vi på Zeta tror att de allra flesta vill göra hållbara val bara förutsättningarna finns. Därför har vi stuvat om i våra leverantörsled så att råvaran till Zeta Fuet samt Zeta Jamon Serrano (ambient) enbart kommer från gårdar med djurvälfärdsprogram. Det innebär att gårdarna följer EUs lagstiftning, men att kraven är ännu tuffare och följs upp kontinuerligt.

Läs mer om animal welfare-programmet här

Frittata på grönkål och spaghetti

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.