Prosciutto med melon och basilika

RÖSTA PÅ RECEPTET (19)

(19)

RÖSTA PÅ RECEPTET (19)

(19)

Vad tycker du?

15min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Söt melon med salt prosciutto och basilika är ett perfekt tillbehör på buffébordet, eller som fräsch förrätt.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

1
melon till exempel honungsmelon
1 fpk
1 kruka
basilika plockade blad

Gör så här

Tips!

Servera gärna med en vinägrett av
4 msk Zeta Pesto alla Genovese Classico
2 msk Zeta Vitvinsvinäger
3 msk Zeta Olivolja

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (19)

(19)
Tack!

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco