Prosciutto med melon och basilika

Söt melon med salt prosciutto och basilika är ett perfekt tillbehör på buffébordet, eller som fräsch förrätt.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Skär melonen i klyftor.

Lägg på prosciutto och basilika.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips Servera gärna med en vinägrett av 4 msk Zeta Pesto alla Genovese Classico 2 msk Zeta Vitvinsvinäger 3 msk Zeta Olivolja
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.