Potatis- och ädelostsallad med äppelbalsamico

  • Tillagning

Ädelost tillsammans med äppelsmak i potatissallad blir väldigt gott och passar fint att bjuda på.

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 6 kokta potatisar i bitar
  • 1 stor endive strimlad
  • 2 salladslökar skivade
  • 8-12 blå druvor halverade och urkärnade
  • 75 g Zeta Gorgonzola Ekologisk i mindre bitar
  • salt
  • peppar
Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Vispa ihop ingredienserna till vinägretten.

Blanda potatis, endive, lök och druvor och ost i en skål.

Vänd ner vinägretten.

Smaksätt salladen med salt och peppar.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips

    Gott som förrätt och till grillat ljust kött.

Skriv en kommentar till "Potatis- och ädelostsallad med äppelbalsamico"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.