Pastasallad med sparris och buffelmozzarella

  • Tillagning

Pastasallad med färsk sparris, späda morötter, buffelmozzarella, avokado, oliver och gräslök med en dressing på rosébalsamvinäger och god olivolja.

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Koka pastan al dente och låt rinna av genom ett durkslag, spola kallt.

Lägg pastan i en bunke och ringla över lite olivolja så den inte klibbar.

Koka morötter och sparris i en minut i saltat vatten, spola kallt.

Dela eventuellt morötter och sparris på längden. Skär sparrisen i bitar/skivor.

Vänd ihop pastan med sparris, morötter, rädisor, oliver, avokado, lök, gräslök, mozzarella, rucola, vinäger, olivolja, salt och peppar.

Servera pastasalladen som egen rätt eller som tillbehör till grillat.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Pastasallad med sparris och buffelmozzarella"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.