Pappardelle med rucola och citron

  • Tillagning

Pappardelle con Rucola e Limone - En härligt doftande vegetarisk pasta med rucola, citron och parmesan.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Koka pastan enligt förpackningens instruktioner.

Fräs vitlöken i olivolja tills den börjar få färg men utan att den blir bränd.

Vänd ner den tillsammans med rucola, citronskal och parmesanost i den nykokta pastan.

Smaksätt mer rikligt med olivolja med citron, salt och peppar.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Pappardelle med rucola och citron"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.