Pasta Pappardelle med rucola och citron

RÖSTA PÅ RECEPTET (52)

(52)

RÖSTA PÅ RECEPTET (52)

(52)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Pappardelle con Rucola e Limone - En härligt doftande vegetarisk pasta med rucola, citron och parmesan.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
Zeta Casa Di Luca Pappardelle
2
vitlöksklyftor tunt skivade
50 g
rucola
1
rivet skal av citron
salt

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (52)

(52)
Tack!