Recept från Zeta: Pappardelle med rucola och citron

Pappardelle med rucola och citron

Pappardelle con Rucola e Limone - En härligt doftande vegetarisk pasta med rucola, citron och parmesan.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Koka pastan enligt förpackningens instruktioner.

Fräs vitlöken i olivolja tills den börjar få färg men utan att den blir bränd.

Vänd ner den tillsammans med rucola, citronskal och parmesanost i den nykokta pastan.

Smaksätt mer rikligt med olivolja med citron, salt och peppar.

Stäng

Inköpslista

Stäng
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.