Pasta Pappardelle med rucola och citron

RÖSTA PÅ RECEPTET (57)

(57)

RÖSTA PÅ RECEPTET (57)

(57)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Pappardelle con Rucola e Limone - En härligt doftande vegetarisk pasta med rucola, citron och parmesan.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
Zeta Casa Di Luca Pappardelle
2
vitlöksklyftor tunt skivade
50 g
rucola
1
rivet skal av citron
salt

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (57)

(57)
Tack!

Klassisk italiensk höstmiddag

Höstgryta
Höstgryta
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Klassisk pasta
Klassisk pasta
Bolognese med pasta tagliatelle
Bolognese med pasta tagliatelle
Risotto
Risotto
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Klassiskt italienskt långkok
Klassiskt italienskt långkok
Ossobuco
Ossobuco