Pasta Pappardelle med rucola och citron

RÖSTA PÅ RECEPTET (81)

(81)

Vad tycker du?

20min 8 ingredienser

Pappardelle con Rucola e Limone – En härligt doftande vegetarisk pasta med rucola, citron och parmesan.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
Zeta Casa Di Luca Pappardelle
2
vitlöksklyftor tunt skivade
50 g
rucola
1
rivet skal av citron
salt

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (81)

(81)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Klassisk italiensk höstmiddag

Höstgryta Höstgryta
Höstgryta
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Klassisk pasta Klassisk pasta
Klassisk pasta
Bolognese med pasta tagliatelle
Bolognese med pasta tagliatelle
Risotto Risotto
Risotto
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Klassiskt italienskt långkok Klassiskt italienskt långkok
Klassiskt italienskt långkok
Ossobuco
Ossobuco