Pappardelle med het chorizo

  • Tillagning

Pappardelle är en bredbandig pasta som passar utmärkt i en smakrik tomatsås med het chorizo.

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Finhacka lök, chili och vitlök. Skiva chorizokorven.

Stek lök, vitlök och chili i olivolja.

Tillsätt chorizo och stek i 5 minuter.

Tillsätt krossad tomat och låt puttra ihop under lock 15 minuter.

Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.

Häll av och spara ca 1 dl pastavatten till såsen.

Tillsätt pastavattnet i såsen.

Koka ihop och blanda med pasta och basilikablad.

Smaka av med salt och peppar.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Pappardelle med het chorizo"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.