Pasta Pappardelle med het chorizo

RÖSTA PÅ RECEPTET (185)

(185)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

25min 10 ingredienser

Pappardelle är en bredbandig pasta som passar utmärkt i en smakrik tomatsås med het chorizo.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
finkrossade tomater
1
röd chili
1
gul lök
1
vitlöksklyfta
1 kruka
basilika
salt
peppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (185)

(185)

Vad tycker du?

4 kommentarer

Nina

Verkligt god chorizopasta, behövs inte många ingredienser då de är precis de rätta. Satte lite mera chilli för ökad hetta, samt använde jag färskkorv chorizo (och stekte dem lite längre) och det blev super bra

Sophie Berlin

Hej Nina,
Grunden i italiensk matlagning är bra ingredienser – precis som i den här pastan. Vad kul att du gillade!
Vänliga hälsningar, Sophie på Zeta

Erja Cannerfors

Enkelt att tillaga och jättegott. Uteslöt pastavatten i tomatsåsen pga celiaki i familjen. Blev bra ändå. Lät det koka ihop lite längre.

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar