Pasta Pappardelle med het chorizo

RÖSTA PÅ RECEPTET (140)

(140)

RÖSTA PÅ RECEPTET (140)

(140)

Vad tycker du?

25min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Pappardelle är en bredbandig pasta som passar utmärkt i en smakrik tomatsås med het chorizo.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
finkrossade tomater
1
röd chili
1
gul lök
1
vitlöksklyfta
1 kruka
basilika
salt
peppar

Gör så här

4 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (140)

(140)
Tack!
Lämna ett svar till A Avbryt svar

Nina

Verkligt god chorizopasta, behövs inte många ingredienser då de är precis de rätta. Satte lite mera chilli för ökad hetta, samt använde jag färskkorv chorizo (och stekte dem lite längre) och det blev super bra

Sophie Berlin

Hej Nina,
Grunden i italiensk matlagning är bra ingredienser – precis som i den här pastan. Vad kul att du gillade!
Vänliga hälsningar, Sophie på Zeta

Erja Cannerfors

Enkelt att tillaga och jättegott. Uteslöt pastavatten i tomatsåsen pga celiaki i familjen. Blev bra ändå. Lät det koka ihop lite längre.