Pasta Mezze Maniche med bolognese av högrev

RÖSTA PÅ RECEPTET (179)

(179)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

1tim 15min 14 ingredienser

En äkta bolognese ska koka länge och gärna göras på högrev och plommontomat. Låt det koka länge, köttet ska bli riktigt mört och falla isär.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
Zeta Casa Di Luca Mezze Maniche (400g)
300 g
högrev tärnad
1 liten
gul lök finhackad
2
vitlöksklyftor tunt skivade
1 frp
krossade tomater
2 dl
vatten
1
köttbuljongtärning
några kvistar
timjan
salt
svartpeppar
lite
persilja hackad
Parmigiano Reggiano 22 mån nyriven, till servering

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (179)

(179)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...