Pasta Mezze Maniche med bolognese av högrev

RÖSTA PÅ RECEPTET (183)

(183)

Vad tycker du?

1tim 15min 14 ingredienser
Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

En äkta bolognese ska koka länge och gärna göras på högrev och plommontomat. Låt det koka länge, köttet ska bli riktigt mört och falla isär.

Receptet är framtaget av Zeta.

Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
Zeta Casa Di Luca Mezze Maniche (400g)
300 g
högrev tärnad
1 liten
gul lök finhackad
2
vitlöksklyftor tunt skivade
1 frp
krossade tomater
2 dl
vatten
1
köttbuljongtärning
några kvistar
timjan
salt
svartpeppar
lite
persilja hackad
Parmigiano Reggiano 22 mån nyriven, till servering

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (183)

(183)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja