Recept från Zeta. Pasta_Mezze_Maniche_med_bolognese_av_högrev_li

Mezze Maniche med bolognese av högrev

En äkta bolognese ska koka länge och gärna göras på högrev och plommontomat. Låt det koka länge, köttet ska bli riktigt mört och falla isär.

Tillagning
Koka

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Bryn högreven i olivolja tills den fått fin färg.

Lägg i lök och vitlök och bryn ytterligare någon minut.

Häll i tomater, vin, vatten, timjan och buljongtärningen.

Låt puttra ca 1 timme tills köttet är mört.

Späd eventuellt med lite mer vatten.

Smaka av med salt och peppar.

Koka pastan och vänd ner den.

Strö över persilja och lite nyriven parmesan.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.