Pasta Mezze Maniche med bolognese av högrev

RÖSTA PÅ RECEPTET (177)

(177)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

1tim 15min 14 ingredienser

En äkta bolognese ska koka länge och gärna göras på högrev och plommontomat. Låt det koka länge, köttet ska bli riktigt mört och falla isär.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
Zeta Casa Di Luca Mezze Maniche (400g)
300 g
högrev tärnad
1 liten
gul lök finhackad
2
vitlöksklyftor tunt skivade
1 frp
krossade tomater
2 dl
vatten
1
köttbuljongtärning
några kvistar
timjan
salt
svartpeppar
lite
persilja hackad
Parmigiano Reggiano 22 mån nyriven, till servering

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (177)

(177)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco