Pasta Mezze Maniche med bolognese av högrev

RÖSTA PÅ RECEPTET (188)

(188)

Vad tycker du?

1tim 15min 14 ingredienser

En äkta bolognese ska koka länge och gärna göras på högrev och plommontomat. Låt det koka länge, köttet ska bli riktigt mört och falla isär.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
Zeta Casa Di Luca Mezze Maniche (400g)
300 g
högrev tärnad
1 liten
gul lök finhackad
2
vitlöksklyftor tunt skivade
1 frp
krossade tomater
2 dl
vatten
1
köttbuljongtärning
några kvistar
timjan
salt
svartpeppar
lite
persilja hackad
Zeta Parmigiano Reggiano 22 mån nyriven, till servering

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (188)

(188)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Klassisk italiensk höstmiddag

Höstgryta Höstgryta
Höstgryta
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Klassisk pasta Klassisk pasta
Klassisk pasta
Bolognese med pasta tagliatelle
Bolognese med pasta tagliatelle
Risotto Risotto
Risotto
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Klassiskt italienskt långkok Klassiskt italienskt långkok
Klassiskt italienskt långkok
Ossobuco
Ossobuco