Linssallad med knaprig chorizo och mynta

  • Tillagning

Matig linssallad med spanska chorizo vars hetta bryts av fint av fräschören hos mynta.

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Skiva chorizon och stek den ordentligt i lite olja så att skivorna får färg och blir lite knapriga.

Häll av och skölj linserna.

Lägg sallad och linser på tallrikar eller i en skål.

Plocka av myntabladen och strö över.

Toppa salladen med chorizo och en klick yoghurt.

Ringla över olivolja, strö över salt och nymald peppar.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Linssallad med knaprig chorizo och mynta"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.