Lammkotletter med bönragu, citron och vitlök

Lammkotletterna steks i ugnen medan du vår bönragu med pastasås, tapenade och citron. Smakrikt och mättande!

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Krydda lammkotletterna med salt och peppar.

Bryn i olivolja.

Lägg på färsk timjan och stek klart i ugn på 150 grader ca 10 minuter.

Fräs vitlök i olivolja utan att det tar färg.

Häll i tomatsås och tapenade och koka ihop i 5 minuter.

Vänd ner bönor, citronskal, citronsaft och smaka av med salt och peppar.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Lammkotletter med bönragu, citron och vitlök"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.