Lammkotletter med bönragu, citron och vitlök

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)

Lammkotletterna steks i ugnen medan du vår bönragu med pastasås, tapenade och citron. Smakrikt och mättande!

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
8
lammkotletter
salt
svartpeppar
timjan
Bönragu
2
vitlöksklyftor finhackade
70 g
Zeta Tapenade Zucchini & Paprika grovhackad
salt
1
rivet skal och saft citron
peppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.