Lammkotletter med bönragu, citron och vitlök

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

5 ingredienser

Lammkotletterna steks i ugnen medan du vår bönragu med pastasås, tapenade och citron. Smakrikt och mättande!

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
8
lammkotletter
salt
svartpeppar
timjan
Bönragu
2
vitlöksklyftor finhackade
70 g
Zeta Tapenade Zucchini & Paprika grovhackad
salt
1
rivet skal och saft citron
peppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja