Krossad potatis med olivolja

RÖSTA PÅ RECEPTET (95)

(95)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 8 ingredienser

Smaksätt den krossade potatisen med riven parmesan, färskpressad citron och en riktigt god olivolja!

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

800 g
nykokt potatis, skalad
2 st
schalottenlökar, finhackade
2 msk
citronsaft, färskpressad
1 kruka
persilja, hackad
salt
svartpeppar

Gör så här

Tips!

Krossad potatis med olivolja är ett perfekt tillbehör till det mesta, t.ex kött, fisk och kyckling.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (95)

(95)

Vad tycker du?

3 kommentarer

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...