Krossad potatis med olivolja

RÖSTA PÅ RECEPTET (26)

(26)
30min

Smaksätt den krossade potatisen med riven parmesan, färskpressad citron och en riktigt god olivolja!

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

800 g
nykokt potatis, skalad
2 st
schalottenlökar, finhackade
2 msk
citronsaft, färskpressad
1 kruka
persilja, hackad
salt
svartpeppar

Gör så här

Tips!

Krossad potatis med olivolja är ett perfekt tillbehör till det mesta, t.ex kött, fisk och kyckling.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.