Krossad potatis med olivolja

RÖSTA PÅ RECEPTET (61)

(61)

RÖSTA PÅ RECEPTET (61)

(61)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Smaksätt den krossade potatisen med riven parmesan, färskpressad citron och en riktigt god olivolja!

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

800 g
nykokt potatis, skalad
2 st
schalottenlökar, finhackade
2 msk
citronsaft, färskpressad
1 kruka
persilja, hackad
salt
svartpeppar

Gör så här

Tips!

Krossad potatis med olivolja är ett perfekt tillbehör till det mesta, t.ex kött, fisk och kyckling.

3 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (61)

(61)
Tack!