Krossad potatis med olivolja

RÖSTA PÅ RECEPTET (56)

(56)

RÖSTA PÅ RECEPTET (56)

(56)

Vad tycker du?

30min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Smaksätt den krossade potatisen med riven parmesan, färskpressad citron och en riktigt god olivolja!

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

800 g
nykokt potatis, skalad
2 st
schalottenlökar, finhackade
2 msk
citronsaft, färskpressad
1 kruka
persilja, hackad
salt
svartpeppar

Gör så här

Tips!

Krossad potatis med olivolja är ett perfekt tillbehör till det mesta, t.ex kött, fisk och kyckling.

3 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (56)

(56)
Tack!

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.